Behöver du en lokal till företagseventet?

Letar ni efter den rätta lokalen för företagseventet? Eller det kanske är dags att ordna med julfirande för personalen på ert företag? Då finns Skansen som brukar kunna ge den mest härdade person julkänslor. Att fira jul på Skansen är bland det bästa och mesta man kan göra för att uppfylla den tradition som man brukar varje år. På Skansen finns alla djuren, alla gamla och fina hus och allt annat som man vill ta del av när det är jul.

Fira julen på restaurang Solliden

Där finns även restaurang Solliden som man kan abonnera för sitt julfirande. Vill man kan man köpa en buffé med alla de julrätter som man önskar sig till julen. Beställer man även ett dryckespaket för alla, ingår hyran för lokal, personal och garderob. Då ingår även mikrofoner och högtalare om man vill anlita ett levande band för musiken. Vill man inte det, kan man alltid anlita en DJ eller bara spelar vanlig musik om det är så att man vill dansa.

Få hjälp med arrangemanget kring julfirandet

Anlitar man restaurang Solliden får man hjälp med själva arrangemanget med julfirandet som man önskar för sina anställda. Och de anställda kommer att uppleva att företaget uppskattar dem. Det kan betyda mycket för företaget om personalen är beredd att ge det där extra för att företaget ska blir framgångsrikt. Nöjd personal innebär att man får människor som är villiga att prestera. Och personal som presterar ser till att föra företaget framåt.

Man kanske vill ha show, musik och dans

Vill man sedan även ha en show, musik eller dans efter maten kan man få hjälp med det. Förutom restaurang Solliden kan man även fira jul på Operaterassen, Stadshuskällaren ( i Stockholms stadshus) eller på båten M/S Molly. På den båten kan man bada jacuzzi och basta. Kanske inte riktigt det man vill göra på vintern, men vår, sommar och höst kanske är läge för det.

På Solliden har man Stockholms vackraste utsikt. På andra sidan ser man Gröna Lund, Södermalms klippor och vattnet. Sollidens restaurang är byggd 1952, och fint och stilrent inredd. Den har stora fönster där man kan ta in och njuta av utsikten. Vill man imponera, är det denna restaurang som man ska abonnera för företagsfirandet. Varför inte slå på stort och bjuda personalen på en riktigt svensk jul? Du kommer inte att bli besviken om du abonnerar restaurang Solliden. Här kan du läsa mer om hur du kan boka festlokalen Skansens festvåning.

18 Nov 2018