Catering för stora och små kalas

Spara tiden till roligare saker. Anlita catering för en smaklig måltid som alla tål. Buffé, smörgåstårta – eller fråga kockarna själva om tips och idéer.

När det kommer till fest och bjudningar kanske du hellre minglar än bereder smörgåsar. Kanhända att du känner som många andra mammor, pappor eller fastrar, att du gjort dina sista laxsnittar. Du gick över din snittgräns, så att säga, för flera år sedan. Nu vill du faktiskt själv få vara en del av festen.

Det har även hänt ett antal gånger att den välplanerade middagen för femtio gäster inte blev så bra. Kött har blivit dåligt. Rotfrukter på grillen har börjat brinna. För att inte tala om alla allergier. Ibland har du kanske tänkt inom dig att du bara vill beställa en taxi till gästerna som plockar russinen ur kakan.

Fokusera på festen – anlita catering

Något som kan ta dig från missöden till att ha kul på fester framöver är catering. Det finns många firmor att välja på. Att sålla ut de bästa är inte så svårt när du kollar recensioner. Även om du idag kan sköta det mesta digitalt finns fortfarande telefonnummer till några av dem. Du kan få prata med en livs levande människa om dina önskemål.

Så till nästa bjudning behöver du inte ens ställa dig frågan om vad du ska bjuda på. Cateringfirmorna fixar hela kalaset. Inga fler brända majskolvar eller torra kycklingvingar. Satsa istället på ett äkta mingel och ha lite kul för en gångs skull. Anlita catering här: cateringfirman.se

8 Jul 2022