Catering med största utbudet

Landets största utbud och variation på bufféerna tror vi att cateringfirman i Stockholm står för. Det är en cateringföretag som heter Cicada. Vad sägs om sex olika kalla bufféer att välja mellan? I de olika svenska bufféerna kan du välja mellan västerbottenostpaj, tunnbrödstorn, rödvins och charlottenlöksmarinerad rostbiff, örtagårdssås, färskpotatissallad, vanlig grön sallad, bröd och ost. Mums, eller hur? Tycker du inte det, kan du välja mellan fem andra bufféer med olika sorters plockmat (mat som man äter med händerna). Du kan välja mellan en vegetarisk buffé och en vegansk, plus att man även kan beställa antingen en vegetarisk, eller vegansk buffé med enbart plockmat, asiatisk buffé, italiensk buffé och en med medelhavsmat?

Exempel på vd du får för rätter

Och det slutar inte där. Är det så att buffén du ska bjuda på är årstidsbunden kan du välja mellan julbuffé, två olika adventsbufféer, en nyårsmeny med varma rätter, eller en annan nyårsbuffé, fast med kalla rätter. Vidare kan du välja mellan två olika studentbufféer. Då bjuds det på smått och gott som ungdomarna tycker om. Dessutom kan du välja mellan fyra olika "jorden-runt-bufféer", en meze-buffé, en amerikansk buffé och en latinamerikansk buffé. Det var alla olika sorters bufféer du kan välja på, men vilken variation.

32 olika bufféer att välja mellan

Tänk dig att varje buffé har mellan åtta och tolv olika rätter. Räknar man alla de olika bufféerna kommer man fram till 32 olika bufféer. Varje buffé har ungefär tio olika rätter på samma buffé, vilket ger dig 320 olika rätter att välja mellan. OCh det är inte vilka rätter som helst. Här kommer några exempel; asiatisk nudelsallad med citrongräs, cheviche på lax, räkor, mango, melon, koriander, chili och lime. minikalvfärsburgare med rödbetor, fetaostkräm, ruccola, balsamico, en liten wrap med sotat kycklingbröst, parmesan och ceasarsallad, kycklingsbröst med soltorkade tomater, aioli verde, färskpotatissallad med melon, parmesanströssel. Någon på denna cateringfirma gillar att laga mat, vilket är bra för alla som väljer att anlita dem för sin fest, eller familje-, eller släktmiddag. Läs mer på: cicada.se.

Hellre anlita catering än laga maten själv

Så när du har en catering med så stor variation, varför inte utnyttja den när du behöver och ska bjuda många människor och vill ha tiden över för att kunna prata med alla som du har bjudit in? Det är inte roligt att behöva springa fram och tillbaka mellan festen och köket, mellan disk och gäster, mellan umgänge och ugnen? Väljer du att köpa in den tjänsten kan du fokusera på dem som du har valt att bjuda in och umgås med. Särskilt om du har gäster som inte känner varandra, kan det vara nödvändigt att som värd, eller värdinna se till att alla trivs. 

28 Feb 2018