Med rätt solskydd stannar gästerna

Om du som är restaurangägare antagligen iakttar dina gäster, vilket du bör göra om du ska få gästerna att antingen hitta till din restaurang, eller behålla dem som du redan har, kommer du att se att när du skaffar produkter till din restaurang osm höjer hemtrevnaden, såsom filtar som gästerna kan ta på sig på uteserveringen om det blir lute kyligt utomhus, eller markiser över uteserveringen under heta sommardagar, så får du fler gäster. Vi människor fungerar ju så, att ju fler människor som vi ser sitter på en restaurang, desto fler gäster vill sätta sig på just den restaurangen. Många människor drar till sig ännu fler människor. Därför är det viktigt att få många gäster att komma till din restaurang och när de väl har kommit är det viktigt att behålla dem.

Uteservering viktigt på sommaren

Att överhuvudtaget ha en uteservering är mycket viktigt för oss soltörstande svenskar. Så snart det bara går att sitta utomhus, utan att frysa rumpan av sig, vill vi kunna sitta utomhus och pimpla kaffe, eller fika. Därför bör alla restauranger med självaktning ha en uteservering, även om det så bara är några bord och stolar utanför entrén. Har man då dessutom en riktigt trädäckad uteservering är det ännu finare och ännu mer attraktivt.

Blomlådor skapar hemtrevnad

Vill man kan man skaffa blomlådor, om man har en trädäckad uteservering. Blomlådorna skapar en snygg gräns mellan den egna uteserveringen och resten av det offentliga utrymmet. Särskilt blommor har förmågan att göra vad som helst vackrare än vad det är. Skaffar man sig blommor, trivs gästerna genast bättre.

Markiser förfinar uteserveringen

Förutom en trädäckad altan till uteserverinen, blomlådor som visar var uteserveringen börjar och slutar, kan riktigt fina markiser göra uteserveringen perfekt för gästerna. Blir det väldigt varmt och solen ligger på kan det bli otrevligt i stället för trevligt att sitta utomhus och äta. Markiser gör det behagligt att sitta ute.

När du skaffar restaurangmarkiser

När du skaffar restaurangmarkiser, kommer du att vilja ha markiser med en längre hållbarhet och högre krav på dem än när man skaffar dem till det egna huset. Då vill man helst ha markiser som även håller mot regn, hagel och annat som kan komma ner från himlen, medan dina gäster sitter skyddade och kan stanna kvar. Och stanna kvar vill man att alla ens gäster ska kunna. Därför finns det särskilda restaurangmarkiser som håller mot många slags olika väder och gör att gästerna uppelver det som mysigt oberoende väder och vind. Läs mer om markiser på Lidingö på: https://www.markiserlidingö.se.

10 Jun 2019