När du behöver fräscha upp restaurangen

Behöver du fräscha upp din restaurang? Ibland är det bara så att man behöver göra den fräsch om det har gått några år sedan den senaste renoveringen. Det kan också vara bra att låta dina matgäster få sukta lite grann, medan du gör om i den. Har färgen och tapeten blivit trist och sliten? En varsam renovering som tar vara på restaurangen gör att kunderna känner att restaurangen är aktuellt på nytt och kan trivas ännu bättre i den. Här presenterar vi några fina trender i höst när det kommer till inredning.

Pasteller som lyser upp i restaurangen

Det har varit många pastellfärger i år. Fortfarande är det många av de vackra pastellerna som är trendiga äveni höst. De är inte riktigt lika ljusa som i vår och sommar, men fortfarande är de pasteller, men en ton mörkare än i somras, till exempel. Vi ser fortfarande att rosa som går mot grått dominerar i färger i år. På samma sätt ser vi gröna nyanser som också går mot grått. Blandar du de olika färgerna rosa, grönt och ljusgult, får du en fin och harmonisk blandning som lyser upp din restaurang. Låt golvet gå i en neutral och dov nyans som inte förtar färgerna på väggarna.

Naturfärger och svarta lister

Vill man inte inreda i pasteller, kan man låta inredningen ta inspiration från naturen. I år ser vi mycket sand-beige, grönt från skogen, granitgrått, och till och med granit-rosa. Dessutom går färgerna snyggt med svarta inredningsdetaljer; såsom svarta lister, svarta möbler och svart i badrumsinredning. Varför inte låta den svarta färgen vara den röda tråden i restaurangen?

Trägolv som håller länge

Vi ser också mycket att naturmaterial dominerar inredningen. Det ser vi på golv som läggs i träparkett eller i breda tiljor. Andra och ännu mer hållbara golv är de i sten. Här kan man välja allt från granitsten, marmor eller kompositsten. Alla mycket hållbara golv som är lätta att städa.

Blommor i tapeter

Vi ser blommor i de mest olika former, storlekar och färger. Den som vågar, har blommor som vågar dominera rummet. Inreder man i dessa tapeter lovar vi att gästerna har något vackert att titta på medan de pratar med varandra eller väntar på maten.

Letar du efter den där perfekta målaren som tar sig an inredningen och renoveringen av din restaurang? Då kan vi rekommendera denna målare i Stockholm. Här kan du läsa mer.

28 Sep 2018