Varför inte bjuda restauranggästerna på en show?

Har du någon gång lyckats kombinera en god middag med en fantastisk underhållning? Då vet du att underhållningen är pricken över i:et och gör att maten smakar mycket bättre. Det kan vara en stand-up show, eller dans och musik. Det viktigaste är att den som uppträder är duktig på det som hon, eller han gör. Om du någon gång har sett en magiker som uppträder, vet du att en magiker ofta toppar både vad en dans- och musikartist kan erbjuda. När en magiker – eller trollkarl uppträder, gör de det inte bara för att väcka din beundran. Ofta får man själv en tankeställare och inser att allt inte är enbart är det som vi kan se med våra egna ögon.

Många konferenser anlitar artister som konferencier

Det har blivit allt vanligare att man anlitar en artist, som antingen är komisk och är fulländade inom stand-up eller som är kunniga inom dans, musik – eller som trollkarl. Det viktiga är att den som är konferencier kan knyta ihop och leda en publik genom det (ofta) digra program som det oftast är under en konferens. Kan konferencieren dessutom underhållla konferensdeltagarna är det dessutom ett plus. Och anlitar man till exempel en trollkarl, kan en sådan verkligen underhålla en hel publik, om det är en skicklig trollkarl, vill säga.

En trollkarl kan göra mycket annat på en konferens

Anlitar man en trollkarl till en konferens kan en sådan göra mycket mer än bara vara konferencier. Då kan hon, eller han underhålla med sina trollerier när folket minglar, eller trolla under en middag. En trollkarl kan man låta utföra sina shower under fler gånger under en konferens – alla gånger som man behöver en paus eller en underhållning. Det som är fantastiskt med en trollkonstnär är att en sådan inte behöver många attribut eller rekvisita.

En trollkarl kräver inte mycket rekvisita

Oftast räcker det med en publik som vill slås av häpnad, kanske någon kortlek, mynt, handdukar eller penna. De mest skickliga trollkarlarna kan trolla med det som de har tillgång till; papper och penna, ett kort, ett mynt eller vad det nu kan vara. Ibland krävs det inte ens en scen, utan trollkarlarna kan finnas mitt bland sin publik och trolla inför dem. Varför inte låta en trollkarl underhålla dina gäster på din restaurang? Då vet du att dina gäster får en oförglömlig kväll och att de lämnar din restaurang mätta och nöjda och underhållna. Här kan du läsa mer.

5 Mar 2019