Beiruts Café – när du vill äta gott!

Funderar du på vilken catering som du ska välja till din fest? Varför inte välje en libanesisk catering? Då behöver du inte oroa dig över dem som är allergiska mot mjölk, gluten eller dem som är veganer eller vegetarianer. Det kommer att finnas så mycket mat som är baserad på grönsaker, utan mjölk- och vetemjölsprodukter. I stället får du rätter som bygger på olika bönor, kikärter, spenat, paprika, tomater, kronärtskocka och annat gott. De allra flesta gillar libanesisk meze (smårätter). Det är dessutom mycket festlig mat som är snyggt upplagda på fina fat.

Beiruts Café – godaste maten i Stockholm

Vill du beställa hem god mat är det från Beiruts café som du ska beställa den från. Är du osäker på maten, kan du alltid besöka någon av deras restauranger i Stockholm. Invid fina Kungsträdgården har de flera olika restauranger såsom Beiruts Pärla eller Lounge där man kan äta en god lunch på vardagarna. När du sedan beställer deras libanesiska catering ser de till att du får samma mat som de serverar till lunchen, och du kan beställa precis vad du vill, eller vad sägs om olika goda röror på kikärtor, aubergine, paprika eller kyckling? Di får marinerade kycklingsvingar, libanesisk korv på nötfärs, friterade piroger och knyten fyllsa med kött eller fetaost, och friterade kikärtor och otaliga goda sallader.

Vad ska ni dricka?

Till den libanesiska cateringen kan du dricka alla slags röda och vita viner, öl eller champagne, beroende på vilket tycke eller smak som du har. Allt passar. Till efterrätt passar det bäst med frukt, nötter och andra godsaker, om du orkar stoppa in mer, vill säga, för deras libanesiska catering är generös och man får mycket mat för pengarna. Dina gäster kommer att prata länge om din fest och den goda maten. Bestäm ett tema för festen! Varför inte något exotiskt, som Tusen och en natt? Då kan alla komma i kläder som har med det temat att göra.

Ha ett exotiskt tema till festen

Beiruts café har personal som själva kommer från Libanon och som verkligen kan den libanesiska matkulturen. Den är nyttig, med alla grönsaker och är baserad på oljor, mynta och peppar. Man kan få den så där lagom stark som man önskar. Det finns rätter som är starka och peppriga, om man så önskar. Se till att boka din libanesiska catering i god tid så att det inte blir fullbokat. Det är mödan värt.

9 Jul 2019