Hitta rätt catering på Lidingö

På jakt efter catering i Lidingö? Med tanke på öns närhet till Stockholm är det inte svårt att hitta ett stort utbud av aktörer att välja mellan. Just catering är ganska stort, inte minst i en restaurangtät stad som Stockholm, så det finns helt klart möjligheter att välja. Just möjligheterna att välja hör ihop med att du som kund kan få ett bra pris. Läs mer om detta nedan.

Hör med flera restauranger

Alla aktörer som du hör av dig till behöver givetvis inte vara baserade just på Lidingö. I och med att det inte behöver ta mer än 10 minuter att ta sig dit från centrala Stockholm, är det många som kan tänka sig att göra jobbet även ute på ön. Det här ger dig inte bara ett stort urval att välja bland, utan också goda möjligheter att få rätt mat till ett bra pris. Det går givetvis inte att pressa kostnaderna hur mycket som helst. Ingredienser kostar och personalen som gör maten ska givetvis ha betalt för sitt arbete.

Däremot kan det finnas chans till förhandling. Om du får prisuppgifter från flera olika restauranger vet du ungefär vad du behöver betala. Det här kan du möjligtvis använda när du förhandlar om priserna. Om det inte fungerar, vet du åtminstone vart du ska gå för att få rätt mat till rätt pris.

Hör med bekantskapskretsen

Lidingö är visserligen ganska stort, men det är ändå inte ovanligt att man, genom att känna ett antal personer på ön, får tillgång till ett stort nätverk av kontakter. Oavsett om du ska anlita elektriker, rörmokare eller en firma just för catering, kan det löna sig att kolla med dina vänner (och deras vänner). Att ha en personlig koppling gör att du kan känna dig mer trygg med att göra en stor beställning. Du behöver helt enkelt inte vara lika rädd för att stöta på en oseriös aktör.

Ett tips är att höra dig för på sociala medier. Kanske kommer det fram att någon du känner jobbar med catering på Lidingö eller mer centralt i Stockholm? I sådana fall har du säkerligen goda chanser till ett kompispris. Lägg därmed till fördelen med att kunna känna sig riktigt trygg med beställningen. Är det en vän du litar på, litar du säkerligen också på att han eller hon kan leverera efter avtal. Tipsen ovan gäller naturligtvis inte bara catering i just Lidingö, utan kan användas i princip överallt.

11 Jan 2018