Hyr en flytande festlokal

Att ha en fest eller konferens på en båt är väldigt speciellt och minnesvärt. Hur stor är festen och var ska den vara? Kanske lantligt eller kanske mitt i stan med citypuls. Allt fler väljer att hyra eller charta en båt och glida fram i skärgården.

Så när du letar festlokal till bröllop, konferens eller annat kalas ska du ta en funderare om inte en båt är det bästa alternativet. Tänk att du får både frisk luft, naturupplevelser, härligt god mat och dryck på samma gång. Och när som helst göra ett strandhugg eller ta ett svalkande dopp.

Företagsevenemang eller kickoff

Många som arbetar upplever en stressad vardag, både på arbetet och att hinna med det berömda livspusslet. På jobbet hinner man bara med det allra nödvändigaste och hinner aldrig varva ned. Man kommer inte ihåg när man senast pratade med kollegorna om annat än jobb.

Det är bra att välja en passande lokal för firmafesten eller kickoffen. På sjön hamnar man i en annan värld ett tag. Det är något visst med att lätta ankar och veta att man är borta ett tag. 

Det finns liksom ingen återvändo. Då kan man lättare njuta utan stress. Och att insupa havsluft när man önsker det kan göra underverk med kropp och själ.

Privata fester

Festlokalen M/S Molly passar perfekt för privat festligheter som till exempel bröllopsfesten, födelsekalaset eller studentfirandet. Det kommer garanterat att bli en minnesvärt upplevelse för alla inblandade.

Att kunna lägga till vid en kaj när man vill och utforska eller ta ett svalkande dopp. På båtarna som man kan hyra finns personal som sköter allt från fördrinkar, snacks, mat och dryck. Underhållningen ombord består ofta av dans och livemusik.

Fantastisk miljö

Det faktum att festen äger rum på en båt gör att både kropp och själ får stimulans och en lugnande effekt. Närheten till vattnet ökar kreativiteten på ett härligt sätt. Det går att skräddarsy ett helhetstema som passar alla dina krav och önskemål.

Stockhoms skärgård anses som en av världens vackraste, kanske till och med den vackraste. Där kan man njuta av vackert hav, kobbar och skär. Och så klart alla vackra segelbåtar, snabba motorbåtar och kanske en utländsk lyxkryssare. Allt på första parkett med en drink i handen. Det finns också ett rikt djurliv att titta på. Massor med olika spännande fåglar och det är inte helt ovanligt att man ser säl i Östersjön från båtarna. 

 

29 Apr 2019