Hyr foodtruck för gästerna på festen

Ska du ha fest, eller? Fester gillar alla. Den som har arrangerat fester förut vet att det krävs lite extra om man ska ha en fest som gästerna pratar om länge efteråt, en fest som är lite speciell och som man kommer ihåg. Om man är ung och bjuder in många unga människor kanske man inte gör som man alltid har gjort; bjuder på trerätters middag, eller bara en vanlig buffé. Då kanske man vill göra på annat sätt.

Prova ställa en foodtruck som serverar maten

Varför inte prova på att ställa en foodtruck på en valfri plats och bjuda gästerna på vegetariansk eller vegansk mat? De flesta ungdomar gillar allt som är vegetarianskt och veganskt. Åtminstone de ungdomar som är miljömedvetna eller som är hälsomedvetna och vet att till exempel rött kött, inte är särskilt hälosamt. Då kan man be en leverantör av foodtrucks att komma och tillaga maten på plats genom att ta med sig sin foodtruck och ställa den på plats så att gästerna kan komma och äta. Om man ordnar med en fest som man har utomhus, så är en foodtruck det bästa sättet att kunna äta tillagad mat utomhus. Skulle det regna kan man ändå tillaga maten utomhus. Då kan man enkelt ställa upp ett tält i närheten av foodtrucken och ändå ha känslan av att hålla festen utomhus, trots regnet.

Ställ en foodtruck på löpningen

Om man arrangerar ett event för företaget, eller för allmänheten, till exempel en löpning, då kan man alltis ställa en foodtruck i närheten där alla sprinterdeltagare samlas både innan och efter löpningen. Då är det bra att kunna ställa en foodtruck där så att de som vill ska kunna beställa mat och sätta sig i närheten och bli mätt. Också på eventet är en foodtruck ett bra sätt att se till att många kan få färsk och fräsch mat. En foodtruck är ju som att ta med sig restaurangköket ut till gästerna, istälelt för att gästerna kommer till restaurangen. Det är ett enkelt sätt att servera sina deltagare det som de önskar sig äta. Alltfler har provat på foodtruck och gillar det sättet att kunna äta utomhus och på ett enkelt sätt. Prova att googla "vegetarisk catering Stockholm" om du vill hitta en foodtruck med just vegetarisk eller vegansk mat i sitt sortiment och som erbjuder catering i Stockholm. Vegetarisk mat, och även vegansk mat kan bli bra mycket godare än vad man förväntar sig. Prova med öppet sinne!

21 May 2019