När du behöver det lilla extra på festen!

Ibland kan man behöva det där lilla extra för att festen ska bli mer minnesvärd än andra gånger som man arrangerar en fest. Om man har anstängt sig extra mycket och vill att festen ska stå ut fråna andra fester, och du vill att gästerna ska minnas just denna fest extra mycket, kan det vara värt pengarna och satsningarna att göra något alldeles extra, men det kan vara svårt att tänka ut det där själv. Vad kan man på ett inte alltför anstränmgande sätt arrangera festen så att den inte är som alla andra fester? Här ger vi några tips på hur du kan få din fest att sticka ut, mer än andras.

Anlita dansare och musiker till festen

Om du vill bjuda gästerna på något alldels extra kan du anlita dansare och musiker till festen. Antingen så dansar dansarna på festen i en dansshow som underhåller gästerna, och dansar till levande musik, eller så dansar de till förinspelad musik. Dansarna kan även lära gästerna att dansa. Då krävs det att man har en stor sal där dansarna kan lära ut gästerna hur de ska gå i en enkel dans. Det brukar roa gästerna mycket att få en enkel danslektion och brukar framkalla mycket glädje och skratt när gästerna får prova på något alldeles nytt som de inte har gjort förut.

Ha festen på ett slott med kungligt tema

Man kan även hålla festen på ett slott. Många slott är öppna för allmänheten och då kan man arrangera festen på något av de många slott som finns runtom i landet. Varför inte ha kungligt som tema när man ändå är på slottet? Man kan äta pricesstårta, spela schack och äta kungligt. Låt gästerna klä sig i långklänning och frack, och se till att de bjuds på riktigt god mat och dryck. Gör man festen på så sätt, kommer gästerna att minnas den festen i många år efter det.

Anlita gycklare och magiker

Om man gillar det kungliga temat kan man även anltia gycklare och magiker som kommer som underhållning på den kungliga festen. Då kan både eldslukare och gycklare uppträda utomhus efter mörkrets inbrott. Vill man hålla festen inomhus, kan en magiker trolla för att höja spänningen under festen. En magiker är ett lätt sätt att underhålla gästerna på. Det behövs inte mycekt rekvisita nämligen; det räcker med en magiker och en mikrofon så att alla kan höra och se vad magikern gör. Läs mer om en trollkarl som  du kan anlita som magiker i Stockholm på: http://www.magikerstockholm.nu.

2 Jan 2019