När du vill ha en festlokal utöver det vanliga

Varför inte känna historiens vingslag på festen som du håller, antingen för dina privata gäster, eller för företagets anställda som du vill fira av en eller annan anledning. Om du är företagsledare kanske du vill fira att dina anställda har gjort bra ifrån sig. Den som är medveten företagsledare inser att det är de anställda som gör jobbet. Om man får en personal som bryr sig om framgång och vill göra sitt yttersta för att företaget ska bli en framgångssaga, är man rädd om sin personal och ser till att uppmuntra dem som arbetar hårt. De som inte är intresserade av att arbeta hårt, kan med fördel fortsätta någon annanstans. De som istället lägger ner själ och hjärta i företaget, ser den som är en klok företagsledare till att belöna med en riktigt fin fest. Varför inte ha din fest för dina anställda i Stockholms stadshuskällare?

Även privata fester kan man ha i Stadshuskällaren

Man kan ha sin privata fest i Stadshuskällaren. Det innebär inte så stor skillnad mot den som man håller för sina anställda. Har man ett jubileum att fira, som en jämn födelsedag; 30, 40, 50 eller 60 år fyllda är det alltid en god anledning att ställa till med en fest. Då kan det vara roligt att imponera på sina gäster och arrangera sin fest i Stockholms vackraste byggnad (?) och hålla den i Stadshuskällaren. Gör man det får man chansen att få smaka den meny som restaurangen håller sig med. Då innebär det att man blir serverad mat som är inspirerad från Sveriges skogar. Det kan då bli mycket vilt, svamp från svenska skogar, och bär som växer där.

Varför Stadshuskällaren?

Stadshuskällaren är belägen i källaren i Stockholms stadshus, Hantverkargatan 1, på Kungsholmen i central Stockholm. Det innebär att man får fira sin fest i ett arkitekritat hus, redan 1922. Inredningen har målningar av Yngve Berg och Wernstedt som målade inspirerad av Sveriges trubadur nummer 1; Bellman. Hrä finns tavlor och målningar direkt på Stadshuskällarens väggar, samt fresker och takmålningar som är unika för en offentlig lokal i Stockholm. Det är få lokaler som kan mäta sig med Stadshuskällaren när det kommer till att hålla sin fest i en historisk lokal av stor dignitet.

Har man till exempel många utländska gäster är det renta av "exotiskt" att bjuda på mat som är typisk svensk och som hämtar sina ingredienser från de svenska skogarna. Här kan du läsa mer om hur det är att boka lokalen i Stadshuskällaren: http://www.festlokalstadshuskällaren.se.

27 Nov 2018