Vad kostar catering i Bromma?

Funderar du på att köpa in catecateringring till nästa fest och undrar vad det kostar? Här är en sammanställning av några av de restauranger och övriga företag i Bromma som erbjuder catering.

Företag 1

Ett av de större företagen i Stockholm som enbart arbetar med catering. Bland annat levererar de i Bromma enligt deras hemsida. Här går det att beställa 23 olika bufféer, 5 desserter, 2 exotiska plankor, 12 pajer m.m. Utbudet är alltså mycket stort och man får därmed både välja mellan vad som önskas till festen samt hur många portioner som ska beställas. Ett exempel är grekisk paj med fetaost som kostar 75 kr per portion. Ett annat alternativ är italiensk buffé som kostar 255 kr per person.

Företag 2

Även detta företag levererar till bland annat Bromma men har sitt kontor och sin verksamhet i en annan stadsdel. På menyn för catering finns ett stort utbud av rätter och bufféer att välja på. Ett exempel är grillbuffé som kostar från 215 kr per person. Hur mycket det kostar beror främst på vilket kött man väljer att lägga på grillen.

Inom catering erbjuds allt från temabuffé, småbuffé och studentbuffé till mingeltallrik. När det kommer till bufféer är det generellt svårt att jämföra priser eftersom priset delvis avgörs av vad som buffén består av. Några pajer går här inte att köpa vilket gör det svårt att jämföra prisnivån mot företag 1.

Företag 3

Företaget erbjuder ett ännu bredare utbud än företagen ovan. Inom catering finns allt från trerättersmiddagar och bufféer till snittar och sallader. Det som däremot utmärker detta företag mot många andra är att de även kan hyra ut en barista. Krydda festen med någon som verkligen kan sin sak och är beredd att lära ut sin kunskap till gästerna.

En av de billigaste bufféerna är en lax- och kräftbuffé med fokus på örtmarinerad lax samt egengravad lax. Priset hamnar på 160 kr per person. Samtidigt finns det de som kostar 265 kr eller mer.

Går inte att jämföra - Välj efter smak

En sak är tydlig när flera restauranger och cateringföretag jämförs – det går inte att jämföra rättvist. I Bromma går det att få catering från företag runt om i Stockholm. Det betyder att man kan få allt från trerättersmiddag med fin efterrätt till tacobuffé med glassbomb. Det skiljer i pris men det som främst skiljer dem åt är vad som ingår. Självklart kan man titta lite på priset men det som bör väga tyngst är val av mat och vilken service man kan få i samband med att catering bokas.

13 Feb 2019